Coș

Produse

TENCO40 KG

0903001003
Livrare la comanda

Pretul nu include discountul si taxele de transportProdusul nu este in stoc.Consultati calculatorul UMSolicitati produsul
Out of stock
Stoc Vigoniei: indisponibil
Stoc Popesti: indisponibil
Stoc Giurgiu: indisponibil


Descriere: Tenco® este un liant hidraulic pulverulent, utilizat la prepararea mortarelor de zidarie si tencuiala. Liantul poate fi utilizat si pentru lucrari curente de sape.
Forma prezentare: sac 40 kg
Caracteristici: Tenco este un liant aditivat, nu ai de adaugat decat nisip si apa ca sa obtii mortarul ideal. Aderenta mortarului este superioara, la toate straturile suport. Materialul preparat cu Tenco isi pastreaza foarte bine lucrabilitatea. Tencuiala finala nu mai necesita  gletuire, in cazul utilizarii nisipului de pana la 1mm. Poti obtine tencuieli estetice, intr-o gama variata de nuante, prin utilizarea pigmentilor. Recomandam urmarea cu strictete a recomandarilor producatorilor de pigmenti. Cu Tenco poti realiza lucrarile atat manual cat si mecanizat.
Utilizare: Mortare de zidarie (caramida, BCA, blocheti); Mortare de tencuiala (caramida, BCA, beton, polistiren*); * numai dupa aplicarea adezivului armat cu fibre de sticla; Sape curente. Tenco nu se utilizeaza la prepararea betoanelor!
Fisa tehnica: Download PDF
Calculator UM:
Selectare grupa:
Selectare produs: