Produse

Acest website (denumit în cele ce urmează website) este proprietatea exclusiva a SC Baduc SA, iar accesul şi utilizarea lui se supun următorilor Termeni şi condiţii de utilizare şi oricăror reglementări legale în vigoare. Citiţi cu atenţie Termenii şi condiţiile de utilizare, accesarea şi/sau utilizarea website-ului, implica acceptarea acestora.

Intregul continut al site-ului www.baduc.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Baduc SA, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Este interzisă utilizarea website-ului sau conţinutului sau într-o manieră care deranjează alţi utilizatori ai website-ului, încalcă drepturile acestora, întrerupe funcţionarea corespunzătoare a website-ului sau afectează informaţia prezentată pe website şi/sau software-ul care controlează funcţionarea acestuia. Nu este permisă utilizarea website-ului sub un nume fals sau evitând măsurile de securitate aplicate secţiunilor blocate ale website-ului. Este interzisă utilizarea website-ului sau a conţinutului acestuia într-o manieră care constituie sau încurajează comportamente ce pot fi considerate infracţiuni, implică responsabilitate civilă sau care încalcă legile ţării.

SC Baduc SA şi nicio altă parte implicată în crearea, producerea sau livrarea acestui website nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere, daună sau niciun cost, precum şi pentru nicio daună directă, accidentală, secundară, specială sau tipică rezultată din utilizarea website-ului sau a serviciilor (inclusiv responsabilitatea pentru transmiterea întârziată sau incorectă a informaţiilor, întreruperea, suspendarea sau anularea website-ului).

SC Baduc SA nu îşi asumă responsabilitatea pentru daune asupra echipamentului sau viruşi care pot infecta calculatorul ca urmare a accesării, utilizării sau vizitării website-ului sau a utilizării conţinutului acestuia.

Nici o parte a acestor Termeni şi condiţii de utilizare nu vor exclude sau limita responsabilitatea SC Baduc SA pentru nici o situaţie asupra căreia responsabilitatea nu poate fi exclusă sau limitată conform legilor aflate în vigoare.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Folosirea fara acordul scris a SC Baduc SA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul site-ului www.baduc.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente.

Când furnizaţi informaţii pentru utilizarea sau înregistrarea pentru un nume de utilizator şi o parolă, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete conform formularului(lor) de înregistrare furnizate de SC Baduc SA prin intermediul website-ului sau prin alte mijloace. Dacă informaţiile furnizate sunt false, incorecte, perimate sau incomplete, SC Baduc SA poate anula sau suspenda accesul la website.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie sa creeze confuzii, si trebuie sa se inscrie in limitele legii si moralitatii

Sunteţi responsabil(ă) de păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi a parolei şi sunteţi complet responsabil(ă) pentru orice activităţi efectuate cu numele de utilizator şi parola dumneavoastră.

Confirmaţi că utilizarea împreună a parolei şi a numelui de utilizator reprezintă autorizarea dumneavoastră. Sunteţi conştient(ă) că sunteţi responsabil(ă) de orice acţiune realizată prin utilizarea numelui de utilizator şi a parolei dumneavoastră. Prin urmare, trebuie să fiţi conştient(ă) de nevoia implementării măsurilor de securitate necesare pentru a vă asigura că numele de utilizator şi parola alocate sunt divulgate numai persoanelor autorizate.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare

Sunteţi de acord:
- să notificaţi SC Baduc SA imediat privind utilizarea neautorizată a numelui de utilizator sau parolei sau orice altă breşă de securitate
- să vă asiguraţi că deconectaţi numele de utilizator la sfârşitul fiecărei sesiuni de lucru.

Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea SC Baduc SA, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectati).

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) prezentate in website, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC Baduc SA si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Baduc SA si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

SC Baduc SA poate revizui şi actualiza aceşti Termeni şi condiţii de utilizare în orice moment. Aceste revizuiri se vor aplica si activităţii dumneavoastră ce implica siteul, prin urmare trebuie să vizitaţi periodic această pagină pentru a verifica Termenii şi condiţiile de utilizare în vigoare.

Informatiile prezentate pe website au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre SC Baduc SA conform fiselor/site-urilor de prezentare ale producatorilor/furnizorilor. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa SC Baduc SA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform informatiilor primite de la producatori/furnizori, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica contact.

In acesti TC, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator: persoana fizica, agent economic sau alta entitate juridica care emite o comanda.

Vanzator: societate comerciala SC Baduc SA, avand sediul social in Bucuresti, Sector 5, Str. Vigoniei, nr.5-7, numar registru comertului J 40/1069/1991, CUI RO1568611.

Bunuri si Servicii: orice proiect la cheie, echipament, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator cumparatorului.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora.

Contract: comanda confirmata de catre vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei comenzi.

Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptare comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.
VALABILITATE

Prezentul contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia, precum si Declaratia de Conformitate si Certificatele de Calitate ale produselor facturate.